“That's what people do who love you. They put their arms around you and love you when you're not so lovable.”

събота, 4 август 2012 г.

крачун & малчо VS. текила

първо да изразя дълбокото си възмущение за филма "Човешка стоножка" - част едно е адски малоумна. дори ако за миг забравя, че имаше разни баси глупавите неточности, които така тактично бяха изрязани, за да не се види още повече абсурдността, останалото хич не беше на ниво. идеята - да, страхотна. от биологична гледна точка - също. ама.. НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ. така, част две може би щеше да е по-обещаваща, ако главният герой не се казваше така и ако не беше толкова малоумно СИЛЕН?! не я гледайте и нея.

второ - досега четох на Пушкин една стихосбирка и трябва да кажа, че усещам някаква прилика с.. нищо, всъщност. ама е много по-различно от останалото, което съм чела от него. а и преводът на "На А." е адски зле.

кхъ.

партитата - окей, само че мен алкохолът ми действа още по-депресирващо. и изобщо не обещавам да изпълнявам нищо. може би нямам сили. опитвам се да си казвам, че в подобни ситуации Дюма е прав: "чакай и се надявай", ама... страшничко си е. сигурно си права, че имаме прекалено високи очаквания. но... гр. просто искам веднъж да съм направила нещо хубаво и то да се оцени.  

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...